Hotel New Royal York

Wat onze gasten over ons zeggen

okt 05, 2016 Posted in Hotel New Royal York 0 Comments

Wat zeggen onze gasten over ons

Booking.com

Anja
“De vriendelijkheid van van het personeel. Maar ook de ligging, tegenover het station was voor ons ideaal.”

 

Anita
“Prima verblijf voor een hele goede prijs. Vriendelijk personeel. Nette/schone kamer met prima bedden en een goed ontbijt. Prima locatie. We komen hier vast nog wel weer.”

Tripadvisor

Peter
“Hotel New Royal York is een goed en gezellig hotel met goed ontbijt en waar je heerlijk kan dineren !..Vriendelijk personeel . Nette kamer en uitstekende bedden ! En gratis parkeren ! Voor herhaling vatbaar!”

 

Peter R
Tegenover het bus en treinstation gelegen. Komt u met de auto die staat gratis achter het hotel overdekt in de schaduw. Er is een goede lift aanwezig. Je kan overal aan zien dat er een vrouwelijke manager de zaak onder controle houd.

ZOOVER

Nico Hoofddorp
“Mijn dank is groot voor de mooie- en schone kamer, de persoonlijke benadering door het vriendelijke personeel, het heerlijke eten zowel 2x ontbijt als 2x diner. De 3 dagen en 2 nachten in Winschoten/Groningen zijn weer een streep aan de balk.
Veel, veel dank.”

 

Ina
“Wij hebben hier voor 1 nacht gezeten prima hotel vriendelijk personeel een mooie nette schone kamer dat is voor ons belangrijk ook het ontbijt smorgens was heel erg lekker en genoeg keuze”
Call Now Button